V75  Åby lördag - Kungapokalen, Paralympiafinalen m.m !

Åby och i eftermiddag ser vi fram mot en av de bättre V75 omgångarna på året! . Det som kanske ger allt lite extra krydda är att det spelmässigt ser ruggigt intressant ut. Jag har analyserat genom omgången rejält och hoppas kunna ger er lite hjälp på vägen mot 7-rätt. Har lyckats med miljonvinst tidigare på just Åby och hoppas kunna göra det igen, vill ni vara med på mina andelsspel den här helgen så  hittar ni dem som vanligt här:  www.atg.se/simsalabim

Håll till godo och lycka till /Fredrik Simsalabim

V75-1 DROTTNING SILVIAS POKAL INLEDER

1 Eagle Eye Sherry bara vinner och vinner och springer och springer :) Det ser inte riktigt ut som någon världsstjärna men snacka om att hon kan springa den här 4-åringen. 8 vinster på 14 starter och jagar nu sjunde raka segern. Kan öppna riktigt bra och det skall vara hyggllig chans att hålla upp spets. Om inte så är Åby tillflyktsorten för veckans V75 och då vet ni alla att det finns dubbla openstretch att tillgå. Möter ett par riktiga hårdingar men självklart hygglig chans att Björn Goop löser även det här och lägger till förstapriset 1 miljon till de dryga 5,2 hon redan har på kontot.

2 Honey Mearas har gjort två starter för Redén och vunnit båda på ett imponerande vis. Säkert ännu bättre nu och man skall ha med sig att Honey vann sitt kval på 13.5 den tunga vägen sist. (Eagle Eye Sherry vann sitt på 14.0 från ledningen) Känns inte som om man kan sitta utan den här på lappen, och hon får faktiskt min röst som etta i ranken. Spik på Superchansen 66:- går att köpa här

3 Fifty Cent Piece vann även hon sitt kval och på vilket sätt hon gjorde det. När vi ändå snackar tider så vann hon uttagningen hit på 12.4 efter ett ganska tufft lopp.

Jag har lite feeling att både 2 och 3 är lite tuffare än favoriten men sen är det svårt att inte tro på Eagle som bara vinner och vinner.
4 Namaste skulle kunna vara med i stiden men har man 1.2.3 kommer man kunna sitta ganska relaxed i soffan när starten av veckans V75 brakar loss.

Rank: 2-3-1-4

⚽⚽ knallheta stryktips andelar! ⚽⚽

13-rätt har duggat tätt på slutet och det har framförallt varit våra R-system som varit väldigt framgångsrika. Avspark 16.00 lördag: www.tipsandelar.se 

V75-2 LÄGE FÖR SKRÄLL I LÄGSTA KLASSEN

2  Flirting Diamond ser ut att bli en av de mest spelade i vad som nog kommer bli ett väldigt jämnspelat lopp. Uhrberg har siktat på det här loppet ett tag. Vinnaren här tar en plats i klass II finalen så finns flera som säkert har maxat lite extra. Står bra inne, barfota runt om och rycktussar den här gången är faktorer som kanske kan få den här att tända till lite extra. Bara ett streck i mängden för mig speciellt då det är voltstart och spåret kan bli lite knepigt.

6 One Deep Valley och 7 Mas Credit båda från springspår och kan öppna bra. Sitter sannolikt bra till direkt och båda dessa givna på en garderad lapp. Ser inte ut att bli speciellt mycket streckad vilket är extra intressant. OBS. både 6 & 7 STRUKNA

4 Kryptonite Hanover gör årsdebut för Reijo Liljendal den här lördagen. Skall vara rejält jobbat och står bra inne i klassen. Läget lite knepigt men även han synnerligen streckvärd.

9 Beckham var riktigt bra vid vinsten sist och är ett av de tidigaste strecken trots bakspår. Precis samma visa på 3 Unacerveza Broline men som sagt. Väldigt öppet lopp och här kan många vinna och det krävs en hel del streck för att vara säker på att överleva.

Rank: 9-8-4-12-3-2-1-5-10-11

Hundringen 105:- / 10st delar. Kanske vår mest klassiska andel som fått Hans G att rycka ut till Simsalabim inte mindre än två gånger då det totalt betalat ut över miljonen. Hundringen går att köpa här

V75-3 WHO WILL BE KING OF THE WORLD?

4 Önas Prince ser ut att bli ganska stor favorit i årets Kungapokal efter strykningen av 1 Brambling. Nordström har en härlig form på stallet och den här har verkligen sett bra ut i årets tre raka segrar. Ruggigt snabb ut och även om det finns fler som kan öppna riktigt bra tala mycket för att Önas sitter i spets ganska omgångende. Barfota runt om igen och visst är den hygglig chans till spets och slut för favoriten

2 Wild West Diamant är den tyska Derbyvinnaren som även gjorde en vrålstark årsdebut när han vann kvalet i absolut sista steget. Inte jättetidig för mig då han riskerar att hamn ett par hack bak i fältet från innern. Men tar man några kan han vara tänkbar.

3 Jacoby Keeper trodde jag på sist i kvalet och han gjorde mig inte besviken, den här är riktigt riktigt bra och kommer garanterat tjäna fina pengar här. Även han ett streck om man tar 3-4st men tror kanske han får svårt nå ända fram till vinst.

6 Rome Pays Off åkte dit i sista stegen mot "tysken" men gjorde återigen ett enormt starkt lopp. Två lopp nu på svensk mark och den här tror jag är absolut är värst mot favoriten. Kan öppna, gynnad av en strykning och går nu barfota runt om. 

9 Maesteraemon en jänkar från Melanders stall som gjorde det bra som tvåa bakom Önas i kvalet. Melander har en hel rävfarm bakom öronen och man skall ha den här i åtanke om man garderar favoriten.

Rank: 4-6-2-3-9

V75-4  ÖVERSKATTADE NORDISKA GÄSTER?

10 Billi Time en dansk gäst från Flemming Jensens stall. Kommer med 23 segrar på 37 starter. Eftersom han är kvar i klass I förstår vi att han inte vunnit några stora lopp. Jag är alltid lite skeptisk mot de här danskarna som blåst runt dussingäng på den danska landsbyggden då de sällan duger i V75. Den här tycker jag dock ser rätt rejäl ut. Ingen höjdare med bakspår på Åby när det är sprinterdistans, men barfota runt om och Flemming tror sig ha en häst som duger i klassen.  Ett streck om man tar 5-6 hästar men inte jätte tidig för mig.

4 Z.Boko ser ut att bli rätt rejäl favorit här. Kommer med tre raka, men jag kan direkt säga att den här tycker jag aboslut man skall gardera och jag ger den här favoriten till HarryBoy lirarna. Rusare som kommer braka till spets här sannolikt och med sprinterdistans så skulle det visserligen kunna hålla hela vägen om han får bestämma och hushåller med krafterna. Men betydligt tuffare motstånd nu än han slagit i norge och jag rankar ned favoriten..

Bra skrällchans i det här loppet och jag tycker mig ha ett väldigt intressant skrällstreck i 11 Mister Donald. Stefan Persson kör åt Goop. Läget lämnar en hel del att önska och det behövs en hel del flyt. Tror den här kommer tjäna fina pengar sist och är totalt bortglömd den här gången. 

6 Bara Du Chene radade upp fyra raka segrar för att senast slänga på en galopp på väg mot spets. Jepson upp igen och barfota bak för första gången. Stark och rejäl och har en rätt vettig uppgift här.

5 Alpago W.F en 5 årig maharajah hingst från Gocciadoros stall, vann på ett bra sätt i lednignen i sverigedebuten sist och har en rätt hygglig chans igen. Mika Forss upp i sulkyn och kan mycket väl ta andra raka i sverige.

Rank: 5-6-11-4-2-10-8-12

V75-5  BÄSTA HÄSTARNA MED SÄMSTA LÄGENA

2 Rackham får mycket streck i det här Bronsloppet över 2640. Gjorde en stark insats sist även om han inte fick tag i en enorm Oxidizer. Tycker kanske han blir lite väl övervärderad här och riskerar att bli nedspeedad. Dock en av de som jag tror kan vinna som fick ett vettigt utgångsläge. 

10 Easy Cash gillar jag skarpt och det verkar även Robert Bergh göra. Den här tror jag kommer gå uppåt i klasserna. Lekte hem ett hyggligt lopp från spets sist. Barfota runt om igen och tycker den här lite småklassiga 5-årignen ska ha en vettig chans trots bakspåret. 

12 Oracle Tile även han ruggigt kapabel och vann när han startade sist helt överlägset i norge. Tråkigt läge men supertidig vid gardering och det är inte alls omöjligt Malmin får koppla på smilet i vinnarcirkeln efter loppet

10 Global Warrior möter bra hästar men skall inte glömmas helt. Imponerande 10 segrar på 40 starter och har toppfart.

Rank: 10-12-11-7-2-9-6-8-1-4-5-3

Stryktips, Europatips, Topptips, Bomben, Powerplay m.m Vi har Tipsandelar varje dag! Missa inte vår nya Gyllene serie Stryktips system Silver, Guld och Diamant systemet: www.tipsandelar.se

V75-6   HELTÄCKT PÅ TVÅ MEN TÄNKBAR SPIK

3 Milady Grace strulade till det och galopperade precis innan mål sist när segern redan var hemma. Fått ett utmärkt utgångsläge i det här Stoelit loppet över medeldistans och det här känns som en jättechans till spets och slut. 

4 Allegra Gifont gjorde ett bra lopp i sverigedebuten på Solvalla sist som tvåa bakom Short in cash. Har nu lopp i kroppen och kan öppna bra. Har lite svårt se körande Mika Forss ta sig förbi favoriten, men den här känns som den skulle kunna vinna från många positioner, även om det blir tufft att röra en i spets sittande Milady.

2 Alhambra Mail gör debut i Stoeliten och möter tuffa djur. Skall bli riktigt kul att se vad det här stenhårda stoet kan göra i sånt här sällskap. Har hon hittat formen lär de knappast springa från henne. 

11 Gina Mearas gillar jag,  spår 11 ingen höjdare när de bästa fått kanonlägen och på sin höjd en jätteskräll. Men skall inte glömmas helt.

Rank: 3-4-2-1-11-10-5-12-7

V75-7 KIHLSTRÖM LURAR UPP FRANSMÄNNEN PÅ LÄKTAREN ?

1 Floris Baldwin har ofta en polett kvar och kan avsluta ruggigt. Kanonläge här för smygare men möter nog några som är för bra.

2 Celati Cut körs av Gabriele Gelormini och har även han lottats till ett bra läge. Mött bra årgångshästar i frankrike men stöter nog på övermakten här.

3 Racing Mange kan vara loppets dark horse. Startade i Elitloppet förra året och mött de bästa. Kan öppna ruggigt bra och sitter nog bra till direkt. Jätteskräll om man tar några streck

4 Delia Du Pommereux har jag bara sett i några få lopp men hon kommer onekligen med gott rykte, mött storheter som Davidson du Pont mfl på slutet och lottats till ett bra läge här. Tjänat mäktiga 14 miljoner och skall självklart räknas. Tycker dock kanske hon blir lite väl hårt spelad förhållande till vinstchansen som det ser ut.

5 Who´s Who är ju totalt megaläcker att skåda på en travoval. Vunnit två av två i år och det har sannerligen sett bra ut. Har lite svårt för Örjan i bland när man inte vet om han kommer köra för vinst 100% och med fina hästar som gör årsdebut m.m.
MEN i den här typen av lopp är han kungligt vass. Kihlström har lurat upp franska kuskar och favoriter på läktaren innan i liknande lopp och trots absolut stenhårt motstånd ger jag tipset utan större tvekan till Pasios läckra 7-åring, ställer mig i utbetalningsluckan när Örjan vrider på huvudet i sista sväng för att kontrollera fältets farligaste motståndare och kan sen till slut vinna med ett säkert huvud!

6 Aetos Kronos är redan inbjuden och klar för Elitloppet,  vann trots en kortare galopp sist och har nu en genomkörare i kroppen. Spår lite väl långt ut men en av många som skulle kunn stå som segrar med klaff.

7 Elian Web har jag absolut ingen aning om hur han kom med här. Har inget med utgången att göra.

8 Ecurie D. är en världshäst som hade blivit favorit från ett bättre läge och kan absolut blanda sig i det här trots läget.  Hamres supertalang kan få tufft knäcka alla då det vimlar av topphästar men skall med på alla garderade lappar.

9 Ble Du Gers en råstark 10-åring med 10 mille på kontot. Har väldigt svårt se han räcka mot hela det här getingboet.

10 Very Kronos tappade aktionon och galopperade i lördags. Bakspår var ingen jättehöjdare men om han är på topp och när han nu kommer sannolikt tävla barfota runt om skall man nog plita ned ett streck om man betalar för några hästar.

Rank: 5-8-10-6-4-3-2-1

Spikförslag: 
V75-7 nr 5 Who´s Who
V75-6 nr 3 Milady Grace

Överstreckade:
V75-2 nr 2 Flirting Diamond
V75-4 nr 4 Z.Boko

Chansspikarna:
V75-1  nr 2 Honey Mearas
V75-5 nr 10 Easy Cash

Sköna dragen:
V75-5 nr 12 Oracle Tile
V75-3 nr 6 Rome Pays Off 
V75-4 nr 5 Alpago W.F.

Streckvärda skrällar
V75-4 nr  11 Mister Donald

Missa inte V75 TIPSET 130:- 9st delar
Systemet är spiklöst och innehåller de tre förstarankade hästarna i alla loppen
Ni hittar andelen V75 TIPSET här: Köp V75 TIPS systemet


Stort lycka till i jakten på 7-rätt. Vill ni vara med på mina andelar hittar ni dem på www.atg.se/simsalabim

Simsalabims Nyhets e-post

Nyheter om spel, andelar, jackpots och i bland lite exklusiva tips skickar vi ut i vårt nyhetsbrev. Vill du ha det i din mailkorg så bara fyll i din e-post här nedanför. Du kan enkelt avregistrera dig via länk i mailet om du inte vill ha dem längre.

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

✓ 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

✓ 2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

 I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

✓ I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober  2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!

31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !
 

V64 andelar till alla omgångar!

Nu har vi kört gång med V64 andelar och ni hittar system till alla omgångar här: www.atg.se/simsalabim

Nya Bomben andelar varje dag